• Umarex dealer

    Umarex dealer

Checkout.fi

AIRSOFT

AIRSOFT

Airsoft aseiden verkkokauppa ja myymälä Turussa. Meillä on valtavat valikoimat eri asemalleja heti varastosta.

Airsoft eli softaus on joukkuepeli jossa ammutaan muovikuulia/biokuulia oikean näköisillä airsoft-aseilla, aseita kutsutaan myös muovikuula-aseiksi.

Airsoft aseet jaetaan käyttövoimansa mukaan erityyppisiin aseisiin. Aseet ovat joko jousitoimisia eli kertalaukeavia aseita, sähkötoimisia eli akkutoimisia, kaasutoimisia tai co2-toimisia aseita.

Aseet on tehty oikeiden aseiden mukaan täysin vastaaviksi replica aseiksi. Metallirunkoisissa aseissa on  myös tuntuma  kuten oikeissa aseissa mutta mallistosta löytyy myös kevyitä muovirunkoisia aseita nuoremmille käyttäjille.

Kaikki suosituimmat asemallit suoraan varastosta, esim. MP5, M4, AK, G36 tyyppiset aseet, pistooleista esim. glock ja beretta mallit. Mallistostamme löytyy myös tarkkuuskivääreitä, kranaatinheittimiä, tarvikkeita, maskeja, varusteita ja varaosia. Valikoimastamme löytyy yhteensä yli 200 erilaista asetta ja kaikki suoraan varastosta.

Tärkeää on käyttää asianmukaisia suojavarusteita, Silmien suojaaminen on välttämätöntä laseilla tai maskilla vaikka käyttäisit asetta yksin.

Toimimme myös airsoft-aseiden maahantuojana, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme edulliset hinnat ja kattavan tuotevalikoiman. Tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaan korjauspalvelun ja takuun, joka koskee niin verkkokaupastamme kuin Turun keskustan myymälästämme hankittavia tuotteita.

Active filters

Follow us on Facebook