Suodata

Hinta

Hinta

  • 3,00 € - 450,00 €

Tuotemerkki

Tuotemerkki

  • Banner

Checkout.fi

RADIO-OHJATTAVAT

RADIO-OHJATTAVAT

Radio-ohjattavat RC-autot ovat joko sähkö- (akku) tai polttomoottorisia autoja, joita on saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa. Yleisimmin RC-autot ovat kooltaan 1/16, 1/10 ja 1/8 ja autoja on saatavilla niin harjattomilla kuin harjallisilla moottorivaihtoehdoilla.

Radio-ohjattavat autot ja niiden varaosat samasta paikasta

Tarjoamme käyttöösi kattavan valikoiman RC-autoja, joista löydät mieleisesi helposti ja nopeasti. Tarjolla on erilaisia malleja maastureista, monstereista ja rata-autoista aina kilpa- ja driftaus-autoihin asti. Autojen lisäksi valikoimista löytyy myös radio-ohjattavia helikoptereita lentokoneita ja leluja.

RC-autojen lisäksi tarjoamme käyttöösi myös kattavan valikoiman varaosia myymiimme autoihin. Kun etsit jotain tiettyä varaosaa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja anna henkilökuntamme etsiä tarpeisiisi sopiva varaosa laajasta valikoimastamme.

Tutustu valikoimaamme valitsemalla haluamasi tuoteryhmä valikosta.

Tilaa samalla myös airsoft-aseet ja tarvikkeet - kaikki samoilla postikuluilla. Tervetuloa myös vierailemaan myymälässämme Turun keskustassa, osoitteessa Käsityöläiskatu 14, 20100 Turku.

Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa