Suodata

Hinta

Hinta

  • 1,00 € - 899,00 €

Runkomateriaali

Runkomateriaali

Tuotemerkki

Tuotemerkki

  • Banner

Checkout.fi

T4E HOME DEFENSE ASEET

T4E HOME DEFENSE ASEET

T4E kodinturva-aseet, kumikuula aseita jotka ampuvat .43cal, .50cal ja .68cal kumikuulia. Aseet toimivat CO2 kapseleilla ja aseisiin löytyy myös kalkki, väri ja painavia kumikuulia. Muistathan käyttää vain aseeseen tarkoitettua kumista ammusta.

Osalla asiakkaista on ollut epäselvää onko T4E aseet luvan vaativia tehokkaita ilma-aseita.

Aiempien kokemusten takia startti-ase jupakasta Poliisihallituksen kanssa jäi tosi huonot fiilikset valtion virkamiehistä ja laintulkinnasta. Kirjoitamme hieman tuosta lakipuolesta ilma-aseissa jotta jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä itse.

Tehokkaan ilma-aseen määritelmä alla:

"vuonna 1950 tai sen jälkeen valmistettua, ilman tai muun kokoon puristetun kaasun paineella toimivaa esinettä, jonka piipun pienin sisähalkaisija on yli 6,35 millimetriä ja joka on suunniteltu ja tarkoitettu ampumaan metalliluoteja."

T4E aseet on valmistettu ja suunniteltu ampumaan kumikuulia, ei metalliluoteja. Laissa ei tehorajoja ole eli laissa tarkoitetaan vain yli 6,35mm luoteja ampuvia aseita ja itse aseen teholla ei ole merkitystä.

Tulkinnanvaraista tuossa on onko esim. metallikuulat rinnastettavissa lainsäädännössä mainittuun metalliluotiin, tämä on asiakkaan omassa harkinnassa, aseet on kuitenkin tehty ampumaan kumi/väri/kalkkikuulia. ja emme ota tuohon kantaa vaikka meillä metallikuulia olisikin myytävänä.  Lähetämme tavaraa useisiin erimaihin joissa erilaisia lainsäädäntöjä.

Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa