• Banner

Checkout.fi

  • Uusi

Mil-tec Assault Pack Large 36L, vihreä

Mil-tec Assault Pack Large 36L, vihreä
45,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

SSL suojattu yhteys

 

Nopea postitus, 1-2 arkipäivää

 

14 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Mil-tec Assault Pack Large 36L, vihreä

Taktinen reppu jonka tilavuus on 36L, Valmistettu repeytymättömästä polyesteristä, joka on lisäksi päällystetty sisäpuolelta kosteudelta suojaavalla PVC-pinnoitteella. Reppu soveltuu hyvin taktisiin tilanteisiin, retkeilyyn ja jokapäiväiseen käyttöön.

Repussa on 2 suurta kaksisuuntaisilla vetoketjuilla suljettavaa lokeroa perusvarusteiden kuljettamista varten. Vetoketjujen avulla voit avata repun vetoketjun syvälle ja tarjota paremman pääsyn sisältöön. Kammioiden sisällä on pienempiä taskuja, jotka varmistavat siirrettävien tavaroiden tehokkaan hallinnan.

Muut tarvikkeet voidaan säilyttää 2 etutaskussa. Yläosassa on tarranauha, jonka ansiosta on mahdollista kiinnittää merkkejä ja tunnuksia. Alempi, suurempi tasku on varustettu järjestäjällä pikkutavaroita varten. Repussa on myös piilotettu, tarranauhalla suljettava tasku, joka on tarkoitettu nesteytysjärjestelmään. Sitä voidaan käyttää myös arvokkaiden varusteiden piilottamiseen.

MOLLE/PALS yhteensopivat olkaimet on sijoitettu sekä repun etu- että sivuosaan, jolloin voit kätevästi kiinnittää lisävarusteita ja lisätä kapasiteettia lisäämällä taskuja.

Sivussa olevien puristushihnojen avulla voit säätää reppua mukanasi olevan sisällön mukaan. Pehmustetut, säädettävät olkahihnat ja repun selkäosa takaavat käyttäjälle korkean mukavuuden myös kantaessaan suurta määrää varusteita. Niihin sijoitetut tuuletuskanavat parantavat ilmankiertoa. 5 cm leveät valjaat on varustettu hyödyllisillä D-renkailla. Tasaista painon jakautumista parantaa säädettävä lantiovyö. Yläosassa on kahva käsin kantamista varten

Tärkeimmät ominaisuudet:
- suuri tilavuus 36 litraa,
- vedenpitävä pinnoite sisäpuolella,
- suuri määrä taskuja ja osastoja,
- tasku nesteytyspakkaukselle,
- MOLLE/PALS-järjestelmä mahdollistaa laajentamisen,
- puristushihnat,
- tuuletetut selkä- ja olkahihnat,
- leveät säädettävät olkaimet.

Tekniset tiedot
Väri: Vihreä
Materiaali: 100% polyesteri, PVC
Täyte: EVA-vaahto
Mitat: 510 x 290 x 280 mm
Tilavuus: 36 l
Paino: 1450 g
Tuottaja: Mil-Tec, Saksa

 

Tuotetiedot
Mil-tec
Mil-tec Assault Pack Large 36L, vihreä
6 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa